Desayuno saludable coreano a la uruguaya
Hello everybody, it is John, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Desayuno saludable coreano a la uruguaya. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Desayuno saludable coreano a la uruguaya is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Desayuno saludable coreano a la uruguaya is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Desayuno saludable coreano a la uruguaya, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Desayuno saludable coreano a la uruguaya delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Desayuno saludable coreano a la uruguaya is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Desayuno saludable coreano a la uruguaya estimated approx 2 h.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Desayuno saludable coreano a la uruguaya using 16 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.
A mi hija le encanta el sushi y todo lo que sea su acompañamiento. Intenté mi mejor esfuerzo para hacer un desayuno con los elementos que hay en mi ciudad.
Aclaro que no me comí todo en el desayuno solo 2 o 3 sushis, la sopa, el huevo revuelto (que ellos lo hacen al vapor), tomates y frutillas. ¡El resto lo deje para el almuerzo!.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Desayuno saludable coreano a la uruguaya:
- 1 atado espinaca
- Semillas a elección
- Aceite de girasol
- Tallos acelga de medio atado
- 2 Cebollas
- 1 papa
- 2 zanahoria
- 1 cebollín
- 1 nabo
- 1 lata atún
- 1 taza Arroz para sushi
- 4 hojas Alga nori
- 5 frutillas
- 8 tomates peritas
- 1 Brócoli
- 1/2 morrón
Instructions to make to make Desayuno saludable coreano a la uruguaya
- Hervir el arroz para sushi. Yo usé 2 tazas de agua por cada taza de arroz.
- Dejar reposar.
- Mientras colocar un poco de aceite de girasol (1 o 2 cdas) en una sartén a fuego lento. Colocar las espinacas y saltearlas 2 a 4 minutos. Colocar sal y condimentos. Retirar en recipiente y colocar algunas semillas.
- Colocar cebolla en la sartén. Saltear y colocar condimentos a gusto. 2 a 3 minutos. Retirar. Colocar en recipiente.
- En una sartén grande colocar 4 tazasde agua, una papa pelada y picada en cubos medianos, 1 zanahoria, cebolla cortada a la mitad, morrón y cebollín la mitad. Colocar sal a gusto y el resto de condimentos.
- Esperar 20 a 30 minutos o hasta que la papa esté blanda. Mientras sacar el nabo y la zanahoria y cortarlos en juliana muy fina. Luego abrir la lata de atún.
- Colocar el alga nori con el lado brilloso hacia abajo. Mojar las puntas para que al tocarse se unan más fácil.
- Con una cuchara colocar el arroz en una capa fina. En el medio colocar la zanahoria, nabo y atún. El original no lleva atún, lo hacen con carne de otros animales. Yo le coloqué mayonesa una línea y arrollé. También he puesto queso crema pero poco. Luego dejar refrigerar y cortar en porciones.
- Por lo general se acompaña con una salsa de soja, pero no tenía.
- Cortar las puntas de los tomates cherry. Retirar en recipiente.
- Lavar y cortar las frutillas. Retirar en recipiente.
- Batir 2 huevos y agregar 3 a 4 cdas de agua. Batir y colocar en sartén previamente aceitada. Este paso lo hice en el mismo día. El resto lo hice la noche anterior.
- Se coloca todo en recipientes individuales en la mesa. Yo no use tantos platos.
A mi hija y a mí nos gustó. ¡La verdad un aplauso para esas madres coreanas...tremendo trabajito!. Aclaro que lo hice con productos de la zona (sur de Uruguay). - Pd: El brócoli también va a la sartén con agua un rato. De 10 a 15 minutos. Sal y otros condimentos. Se retira y reserva en bowl individual si es posible.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more components or is a bit essentially zesty, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for novices you don't require to learn them however only if you grasp some easy cooking methods.
This isn't a complete guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Desayuno saludable coreano a la uruguaya. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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