Tacos ahogados

Tacos ahogados

Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tacos ahogados. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tacos ahogados is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Tacos ahogados is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tacos ahogados, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tacos ahogados delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tacos ahogados is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tacos ahogados estimated approx 75 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Tacos ahogados using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Hay una gran diversidad de recetas de tacos ahogados, lo común de todos ellos es que "se ahogan" en una salsa ligera (similar a una enchilada) y que suele dorarse su tortilla.

Tengo dudas sobre los **tacos ahogados en Morelia** y también conocidas por los **tacos ahogados estilo Guadalajara**, aunque creo que pueden confundirlas con las Tortas ahogadas de Guadalajara, que esto sí sé lo que es. No obstante, si alguien sabe la receta de los tacos ahogados en Morelia o de los tacos ahogados estilo Guadalajara, le estaría muy agradecida si nos proporciona su receta, tengo mucho interés en conocer cómo se hace.

Moralia tiene fama además de hacer los mejores tacos al pastor de México.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tacos ahogados:

  1. 500 gr retazo de pollo para el consomé
  2. 1 pechuga de pollo
  3. 500 gr tomate verde
  4. al gusto Chiles serranos
  5. 1/2 taza vinagre de chiles en conserva
  6. 20 tortillas de maíz
  7. Queso rallado
  8. ¼ cebolla mediana
  9. 1 manojo pequeño de cilantro
  10. Aceite para freír los tacos
  11. 2 dientes ajo
  12. Crema la que se necesite
  13. Limones
  14. Sal y pimienta

Steps to make to make Tacos ahogados

  1. Cocer en una olla la pechuga de pollo y el retazo de pollo, se añade también 1 diente de ajo, ¼ de cebolla, 2 ramas de cilantro y sal.
  2. Cuando se vea que la carne este cocida se retira del fuego y de deja que se enfríe.
  3. La deshebramos una vez esté fría. Se reserva la carne. Y también guardamos1 litro de consomé -caldo que hemos obtenido de hervir el pollo.
  4. En una fuente ponemos la carne deshebrada y le agregamos el vinagre de los chiles, sal y la pimienta recién molida. Mezclamos bien y se deja reposar una media hora.
  5. Mientras tanto cocemos los tomates con los chiles verdes, cuando se vea que están bien cocidos, los escurrimos y dejamos enfriar un poco. Seguidamente los licuamos con el otro diente de ajo y cilantro picado.
  6. Freímos esta salsa en una cucharada de aceite caliente sólo por espacio de un minuto. A continuación añadimos el concome y comprobamos la sal. Dejamos hervir y apagamos el fuego,
  7. Con las tortillas y el pollo hacemos los tacos y los freímos en el aceite bien caliente hasta que estén bien dorados.
  8. Servimos en un plato hondo los tacos los cubrimos con crema, queso rallado y los bañamos con la salsa del consomé bien caliente y llevamos a la mesa acompañándolos con limón.

As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Make Favorite Tacos ahogados. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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